Donacija madraca MojSan Socijalno pedagoškoj životnoj zajednici-Kamenica, Bihać

Socijalno-pedagoškoj životnoj zajednici USK-a u bihaćkom naselju Kamenica od strane predstavnika domaćeg branda MojSan je uručena vrijedna donacija madraca čime je pokazana spremnost da se pomogne djeci bez roditeljskog staranja tj. štićenicima ove ustanove kako bi im smještaj i boravak u ovim starateljskim kućama bio što ugodniji.

MOJ SAN

Devetero djece, koliko ih trenutno boravi u dva objekta starateljskih porodica SPŽZ-e na Kamenici obradovano je sa osamnaest madraca od kojih će jedan broj biti otpremljen i djeci u objektu u Bosanskom Petrovcu. Za potrebe štićenika ove ustanove uručeni su madraci u vrijednosti od 3.500,00 KM.

Prije nekoliko mjeseci uposlenici ove institucije su nas kontaktirali vezano za aktivnosti koje su namjeravali napraviti po pitanju rekonstrukcije postojećih hraniteljskih kuća koje imaju na području ovoga kantona na što smo se odazvali u vidu ove donacije, kažu predstavnici branda MojSan. Na donaciji u ime djece i staratelja zahvalila je Ermina Kurtović, rukovodilac porodičnih zajednica na Kamenici i donatoru uručila zahvalnicu te sliku koju su naslikala djeca, štićenici ove ustanove.

Ova ustanova se inače bavi vanporodičnim zbrinjavanjem djece bez odgovarajućeg roditeljskog staranja. Ovo su montažni objekti izgrađeni prije sedamnaest godina i sada su poprilično dotrajali, te ih je potrebno sanirati i adaptirati da budu adekvatniji za smještaj i prihvat djece.

Aktivnosti donacija madraca koje provodi MojSan imaju za cilj podizanje svijesti kompletne društvene zajednice o bitnosti ovakvih institucija i stanju te problemima sa kojim se susreću u svom funkcioniranju.

 MOJ SAN

 MOJ SAN   MOJ SAN   MOJ SAN MOJ SAN MOJ SAN

August 28, 2020

Kupi tehniku - KATALOŠKA AKCIJA - Super PONUDA!

in Kupi tehniku

by Super User

Kupi tehniku - General Servis Kataloska ponuda

Kupi tehniku - KATALOŠKA AKCIJA - Super PONUDA!

August 03, 2020

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AUGUST / SEPTEMBAR 2020

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AUGUST / SEPTEMBAR 2020

 

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face