PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

U Banjoj Luci svečano otvoren Bagno salon

 Na preko 550 m2 građani Banje Luke će biti u mogućnosti vidjeti preko 45 potpuno opremljenih kupatila uz kvalitetne proizvode koje je Bagno salon učinio dostupnim i na bh. tržištu.

"Sam koncept BAGNO je nastao kao odgovor na rastuću potrebu za kvalitetnim proizvodima i rješenjima u oblasti opremanja kupatila i interijera. Iako je naš slogan BAGNO – Svijet kupatila, Bagno saloni svojim asortimanom mogu odgovoriti na sve zahtjeve za uređenje vanjskih i unutrašnjih prostora u kojima se zahtijeva upotreba keramike", kazao je Zlatko Adžović, zamjenik direktora LUK Grupacije, koja stoji iza Bagno lanaca salona.

Uz egzotična pića i upečatljive nastupe koktel majstora i glumaca, posjetiocima otvorenja smo kroz jednu zaista neobičnu atmosferu prezentirali nova rješenja iz domena uređenja interijera. Samu atmosferu obilježilo je i preko 120 gostiju uključujući vodeće arhitekte, investitore, izvođače radova, te predstavnike medija, koji su zaista uživali u Bagno iznenađenjima.

Kao dokazani partner i vodeći principal Bagno lanca salona, skupu se obratio Dejan Racić, Predstavnik Porcelanosa grupe: "Na osnovu dugogodišnje poslovne saradnje sa Bagno ekipom, zaista mogu reći da Bagno lanac salona predstavlja respektabilan i zdrav sistem koji Porcelanosa grupu predstavlja na odgovarajući i kvalitetan način. Sa aspekta saradnje sa arhitektama i investitorima, ova kuća je partner na koji se mogu osloniti, te dobiti kompletan servis i podršku. Na kraju, imajući u vidu poslovnu ekspanziju, ali i entuzijazam koji karakteriše ovu ekipu, mogu im poželjeti sreću u budućem radu, ali i kompletnu partnersku podršku od strane Porcelanosa grupe".

Pored sveobuhvatne podrške koja uključuje 3D vizualizaciju budućeg kupatila, savjetovanje pri izboru materijala, isporuke na adresu, praćenje toka realizacije, obećavamo i niz iznenađenja za svoje klijente poput: nagradnih igara, poklona za klijente i drugih kupovnih olakšica.

"Želimo da Bagno salon naši klijenti vide kao mjesto gdje je moguće dobiti, prvenstveno, kvalitetne proizvode, te svu moguću podršku u svim fazama stvaranja njihovog kupatila iz snova. Posjećujući naše klijente na samim lokacijama tokom izgradnje kupatila i praćenja toka razvoja, činimo korak dalje u pružanju podrške našim klijentima. Kroz konstantno obnavljanje ponude i kreiranje povoljnih uslova za kupce nastojimo odgovoriti na sve zahtjeve i potrebe klijenata, kako bismo bili dobar partner u stvaranju njihovog savršenog kupatila", izjavio je Dragan Grujičić, Bagno menadžer prodaje.

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face