PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

U Banjoj Luci svečano otvoren Bagno salon

 Na preko 550 m2 građani Banje Luke će biti u mogućnosti vidjeti preko 45 potpuno opremljenih kupatila uz kvalitetne proizvode koje je Bagno salon učinio dostupnim i na bh. tržištu.

"Sam koncept BAGNO je nastao kao odgovor na rastuću potrebu za kvalitetnim proizvodima i rješenjima u oblasti opremanja kupatila i interijera. Iako je naš slogan BAGNO – Svijet kupatila, Bagno saloni svojim asortimanom mogu odgovoriti na sve zahtjeve za uređenje vanjskih i unutrašnjih prostora u kojima se zahtijeva upotreba keramike", kazao je Zlatko Adžović, zamjenik direktora LUK Grupacije, koja stoji iza Bagno lanaca salona.

Uz egzotična pića i upečatljive nastupe koktel majstora i glumaca, posjetiocima otvorenja smo kroz jednu zaista neobičnu atmosferu prezentirali nova rješenja iz domena uređenja interijera. Samu atmosferu obilježilo je i preko 120 gostiju uključujući vodeće arhitekte, investitore, izvođače radova, te predstavnike medija, koji su zaista uživali u Bagno iznenađenjima.

Kao dokazani partner i vodeći principal Bagno lanca salona, skupu se obratio Dejan Racić, Predstavnik Porcelanosa grupe: "Na osnovu dugogodišnje poslovne saradnje sa Bagno ekipom, zaista mogu reći da Bagno lanac salona predstavlja respektabilan i zdrav sistem koji Porcelanosa grupu predstavlja na odgovarajući i kvalitetan način. Sa aspekta saradnje sa arhitektama i investitorima, ova kuća je partner na koji se mogu osloniti, te dobiti kompletan servis i podršku. Na kraju, imajući u vidu poslovnu ekspanziju, ali i entuzijazam koji karakteriše ovu ekipu, mogu im poželjeti sreću u budućem radu, ali i kompletnu partnersku podršku od strane Porcelanosa grupe".

Pored sveobuhvatne podrške koja uključuje 3D vizualizaciju budućeg kupatila, savjetovanje pri izboru materijala, isporuke na adresu, praćenje toka realizacije, obećavamo i niz iznenađenja za svoje klijente poput: nagradnih igara, poklona za klijente i drugih kupovnih olakšica.

"Želimo da Bagno salon naši klijenti vide kao mjesto gdje je moguće dobiti, prvenstveno, kvalitetne proizvode, te svu moguću podršku u svim fazama stvaranja njihovog kupatila iz snova. Posjećujući naše klijente na samim lokacijama tokom izgradnje kupatila i praćenja toka razvoja, činimo korak dalje u pružanju podrške našim klijentima. Kroz konstantno obnavljanje ponude i kreiranje povoljnih uslova za kupce nastojimo odgovoriti na sve zahtjeve i potrebe klijenata, kako bismo bili dobar partner u stvaranju njihovog savršenog kupatila", izjavio je Dragan Grujičić, Bagno menadžer prodaje.

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face