PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Loši uvjeti rada za trgovce u BiH

1. maj samo lijepa uspomena

Radnici u trgovini imaju najlošije uslove rada u BiH, a hiljade sindikalaca firmi iz ove branše dobilo je otkaz u borbi za radnička prava i ukazujući na nezakonitosti.

Istakli su ovo u nedjelju predstavnici Sindikata trgovine BiH, prilikom prezentacije brošure u kojoj je predstavljeno 14 svjedočanstava radnika o kršenju prava, korupciji, kriminalu, nepotizmu, malverzacijama u privatizaciji i potkupljenim sindikatima, ali i o uspjesima na zaštiti radničkih prava zahvaljujući sindikalnoj solidarnosti.

"Predstavljanje publikacije `Crno-bijeli svijet radnika` organizovano je povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada na koji radnici u trgovini ni ove godine nemaju pravo. Za nas 1. maj ne znači ništa osim lijepe uspomene", istakla je u nedjelju Mersiha Beširović, predsjednica Sindikata trgovine BiH.

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face