PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Loši uvjeti rada za trgovce u BiH

1. maj samo lijepa uspomena

Radnici u trgovini imaju najlošije uslove rada u BiH, a hiljade sindikalaca firmi iz ove branše dobilo je otkaz u borbi za radnička prava i ukazujući na nezakonitosti.

Istakli su ovo u nedjelju predstavnici Sindikata trgovine BiH, prilikom prezentacije brošure u kojoj je predstavljeno 14 svjedočanstava radnika o kršenju prava, korupciji, kriminalu, nepotizmu, malverzacijama u privatizaciji i potkupljenim sindikatima, ali i o uspjesima na zaštiti radničkih prava zahvaljujući sindikalnoj solidarnosti.

"Predstavljanje publikacije `Crno-bijeli svijet radnika` organizovano je povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada na koji radnici u trgovini ni ove godine nemaju pravo. Za nas 1. maj ne znači ništa osim lijepe uspomene", istakla je u nedjelju Mersiha Beširović, predsjednica Sindikata trgovine BiH.

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face