PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Oaza i Bingo vas vode kroz ljepote Bosne i Hercegovine

U stalnoj želji da posjetimo najveće svjetske i evropske turističke destinacije, često zanemarimo sve one fascinantne prirodne ljepote naše države. Jajce, Bihać, Banja Luka, Mostar, spomenici, jezera, planine i sve ono što svojom posebnošću turiste ostavlja bez daha, obično preskočimo pravdajući se činjenicom kako nam je to sve nadohvat ruke i kako možemo obići kad god želimo. A toliko je neistraženih mjesta širom gradova lijepe nam naše.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

Kako bi vjernim Bingo kupcima i Oazinim potrošačima uljepšali jedan vikend, ove dvije komapnije odlučile su pokrenuti kampanju i predstaviti šta je to najbolje što nam BiH može dati. Pored Oaze i Binga, koji su svojevrsni reprezentativni bh. predstavnici, najsretniji kupci Oaza mineralne vode, imat će priliku posjetiti neke od gradova u BiH i provesti vikend sa turističkim vodičem koji će ih upoznati sa njihovim najskrivenijim i najljepšim dijelovima.
Ljubitelji mineralne vode, kupovinom Oaza mineralne vode 1,5 L i 0,5 L u iznosu od 5,4 KM u Bingo marketima, direktno učestvujete u nagradnoj igri koja traje do augusta 2022. Pored nagrade koju možete osvojiti, u mjesecu julu, planirano je i druženje sa bh. influencerima u BCC objektima širom BiH. Izvlačenje dobitnika je 19.08.. u BCC Tuzla.
Sve informacije o nagradnoj igri nalaze se na https://bit.ly/3xKcMIK

face