PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Najvece greske kod uredjenja kuhinje

 Osim što biste uvijek trebali paziti da birate kvalitetne kuhinjske elemente koji će izdržati bezbroj otvaranja i zatvaranja, jer je to dugoročno uvijek isplativije, slijedi nekoliko pravila koja su dizajneri kuhinja podijelili s časopisom HouseBeautiful.

DA: Unesite elemente koji su zabavni i kreativni
NE: Ne budite dosadni

Najbolje kuhinje imaju 'dušu', tople su, primamljive i osobne', kaže dizajner Mick De Giulio. 'Svaki projekt šansa je da radite nešto novo i kreativno. Nije stvar samo u kuhinjskim elementima i radnoj površini - važna je cijela prostorija.' Poigrajte se detaljima.

DA: Podignite elemete sve do stropa
NE: Kuhinjske elmente spustiti prenisko

'Tako samo skupljaju prašinu i vama stvara prostor za gomilanje nepotrebnih stvari', kaže dizajnerica Joan Schindler. Osim toga, na taj ćete način imati i više prostora za pohraniti stvari.

DA: Naučite kada stati
NE: Nemojte pretjerivati

'Izluđuje me kada vidim predizajniranu kuhinju. Znati kad trebate stati pravi je izazov', smatra dizajner Christopher Peacock.

DA: Koritite elemente da prekrijete aparate
NE: Pretjerivati s aparatima u boji metala

'Detalji u boji metala mogu biti prekrasni. Međutim, kao i kod svakog dobrog uređenja, treba znati mjeru. Previše takvih detalja u kuhinji učinit će je neujednačenom i malom', smatra dizajner Matthew Quinn. 'Posebno se pazite divovskih inox hladnjaka. Ako nije ispravno uklopljeni, ostatak kuhinje lako mogu baciti u sjenu.'

DA: Malu kuhinju okrenite u svoju korist
NE: Misliti da je veće uvijek bolje

'Dobro uređena kuhinja s kvalitetnim materijalima i pomno osmišljenim detaljima mogu i površinom najmanju kuhinju učiniti savršenom', kaže dizajnerica Tish Key.

DA: Ostvarite dojam prozračnosti
NE: Pretjerivati s elementima i pretrpati zidove

'Rijetko postoji potreba da se cijela prostorija natrpa elementima. Dobro rješenje je postići ravnotežu između prostora za skladištenje, funkcionalnosti i estetike', kaže dizajner Robert Bakes.

DA: Neka pult bude pored pećnice
NE: Postaviti pećnicu kao zasebnu cjelinu

'Gdje ćete izvaditi pečenje iz pećnice?', upozorava dizajnerica Terry Scarborough. Osigurajte da oko pećnice imate dovoljno radnog prostora.

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face