PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Prvi bosanskohercegovački festival vina i hrane

Amko marketi

Prvi bosanskohercegovački festival vina i hrane "Wine & Food festival "Tuzla 2015.", održao se 01. i 02. oktobra 2015. godine u Bosanskom kulturnom centru Tuzla u organizaciji Restorana "Royal" Tuzla i "Freestyle" marketing agencije Tuzla.

Na festivalu javnosti je predstavljeno čak 15 domaćih izlagača vrhunskih vina kao i 15 izlagača i najkvalitetnijih domaćih delikatesa, koje se obično služe uz vino.

Amko marketi

Učesnik prvog bosanskohercegovačkog sajma vina, bila je i kompanija Hepok Mostar, jedan od najvećih proizvođač vina u BiH. Svi posjetioci sajma imali su priliku probati nova vina iz hercegovačkog vinogorja, te se uvjeriti u iznimnu kvalitetu proizvoda ove kompanije.

Direktor Hepoka Mostar, gospodin Sinan Merzić kazao je da je ukupna površina vinograda 556 ha, od čega je 300 ha novozasađenih vinograda.

“Zadovoljni smo rezultatima ovogodišnje berbe i očekujemo vrhunski kvalitet vina. Uskoro na tržište planiramo plasirati nove proizvode iz kategorije vrhunskih vina, a to su: Traminac, Tamjanika, Chardonnay, Cabernet Sauvignon i Merlot.” kazao je Merzić.
“Bitno je istaći da smo bosanskohercegovačke vinograde oplemenili sa novim sortama koje nikada prije nisu sađene u Bosni i Hercegovini, a to su Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc, Traminac i Tamjanika. Posjetioci sajma su imali priliku prvi probati nova vina naše kompanije, prezadovoljni smo njihovim ocjenama, te vjerujemo da će ova vina naći svoj put do kupca.”

Ovom prilikom bi pohvalili i organizatora prvog bosanskohercegovačkog festival vina i hrane "wine & food festival "Tuzla 2015.", i ujedno se zahvalili na pruženoj prilici domaćim proizvođačima, gdje smo na jednom mjestu imali priliku predstaviti svoje proizvode i ostvariti direktan kontak sa kupcima.

Amko marketi

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face