PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Amko komerc otvara novu poslovnicu na Dobrinji

HOTEL BREZA**** - 2015 OLIMSKI ODMOR – 20 % 1.3. – 3.4.2015

U petak 16. oktobra najavljeno je otvaranje 77 poslovne jedinice Amko komerca u sarajevskom naselju Dobrinja na adresi Vase Butozana bb.

U ponudi za kupce je bogat asortiman više hiljada artikala za svakodnevnu potrošnju u domaćinstvu. Uz garantovano niske cijene, za sve posjetioce povodom otvaranja nove poslovne jedinice pripemljene su specijalne akcijske cijene i sniženja, pokloni za kupovinu te promocije i degustacije.

Minela Džuho PR Amko komerca, istakla je da će u periodu od 16 - 18 oktobra u novootvorenoj poslovnici svi kupci imati priliku kupovati po akcijskim cijenam, što će osigurati i dodatnu uštedu pri kupovini. "Poseban akcenat stavljamo na kvalitetne domaće proizvode, domaćim proizvođačima pružamo maksimalnu podršku u plasmanu njihovi proizvoda na tržište BiH, u novoj poslovnici više od 60 % artikala na policama su domaći proizvodi."

"Prilikom otvorenja novih prodavnica uz povoljne cijene i širok asortiman artikala, trudimo se da kupcima ponudimo još jedno mjesto za ugodnu kupovinu te damo doprinos lokalnoj zajednici u kojoj poslujemo kroz zapošljavanje novih radnika", kazala je Minela Džuho.

AMKO I AKOVA ZAJEDNO

face