PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Novo iz Vispaka: Na tržište plasirane lješnjak – karamel i jagoda Tiru Liru čokoladice

Visoko, 7. mart 2017. – Bosanskohercegovačka prehrambena industrija Vispak iz Visokog plasirala je na tržište dva nova ukusa Tiru - Liru čokoladica 28 g., lješnjak - karamel, i jagoda. Nakon mliječne i bana – keks čokoladica, novi ukusi dodatno privlače i zanimljivim dizajnom.

Moj san katalog

- Tiru - Liru čokoladice dječija su poslastica koja predstavlja pravo, malo slatko iskušenje. Ukusom i dizajnom podstiče na igru, zabavu i svijet mašte, a djeca postaju dio vesele Tiru - Liru družine, poistovjećujući se sa ljubimcima koji bude pozitvne osobine kod djece. Tiru - Liru poziva na druženje, budi maštu i kreativnost kod djece koja se rado identificiraju sa svojim omiljenim likovima i ljubimcima sa ambalaže, navode iz Vispaka.

Tiru – Liru linija sa dva najnovija ima ukupno 10 proizvoda. Najprije je na tržište 2012. godine plasirana Tiru - Liru mliječna čokolada 28g., slijedi Tiru - Liru banana i keks. Iste godine Vispak je pokrenuo liniju Tiru - Liru mliječne čokolade 80g. Godine 2013. na tržištu su se pojavili Tiru - Liru krem 400g., zatim Tiru - Liru jaja 50g. i 20g. Tiru - Liru mix 30g. plasiran je 2014., kada i Tiru - Liru čokoladne loptice 120g.

Ipak Vispak!

 

face