PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Nova generacija Gorenje sušilica riješava veliki zimski problem

SensoCare sušilice čuvaju novac i zdravlje

Hladni i kišni dani najavljuju kraće jesenje i zimske dane koji utiču na način kako obavljamo svakodnevne obaveze u domaćinstvu, a naročito kada govorimo o sušenju rublja. Sušenje rublja u zatvorenom prostoru i pokušaji da ubrzamo proces tako što ga pozicioniramo pored radijatora, značajno podiže nivo vlažnosti zraka u našem domu.

Tako pokušavamo da uštedimo energiju, ali češto zaboravimo da prozračimo prostor i tako stvaramo idealne uslove za razovoj spora plesni koji uzrokuju infekcije pluća i sinusa. Najbolje rješenje za ovaj problem je korištenje kvalitetne kondenzacijske mašine za sušenje rublja. Nažalost, obično dolaze i sa vrlo visokom cijenom. S druge strane, one sa niskim kondenzacijskim razredom mogu izazvati iste simptome kao i sušenje rublja pored radijatora.

Ove sezone ipak nije potrebno  napraviti kompromis između cijene i kvalitete, a “krivac” je Gorenje nova generacija SensoCare mašina za sušenje rublja koja nudi oboje.

Moj san katalog

Manje vlage - više zdravlja

Najbolja kondenzacijska klasa je obično dostupna kod “high-end” proizvoda i modela. Gorenje je nedavno lansiralo novu SensoCare generaciju mašina za sušenje rublja koji se mogu pronaći po pristupačnim cijenama i uporedo obezbijeđuju toliko značajnu kondenzacijsku klasu A.

Moj san katalog

Ova visoka oznaka klasifikacije znači da u toku procesa sušenja, više od 90% vlage iz rublja je kondenzovano u kondenzacijsku posudu mašine. Drugim riječima, količina vode koju ovi aparati otpuste u prostoriju je manja za 55 litara na godišnjem nivou u poređenju sa kondenzacijskim razredom B. Ovo tehnološko rješenje pomaže porodicama da zadrže zdravo okruženje sa manje prisutne vlage u zraku, ostavljajući dnevni boravak ili neku drugu prostoriju bez efekta “saune”. Gorenje mašinu za sušenje rublja također možete pronaći i u kombinaciji sa toplotnom pumpom, što je čini ekonomičnom u smislu potrošnje električne energije.

Moj san katalog

Nova tehnologija

Gorenje mašina za sušenje može da pojednostavi svakodnevni život, posebno kada ste u žurbi. Bubanj proizvodi negativne jone koji se brinu da je rublje uvijek dobro osušeno, posebno mekano i prijatnog mirisa. Zahvaljujući IonTech i SteamTech tehnologiji, materijal zadržava svoj oblik, fleksibilnost i čvrstoću, ostavljajuću rublje jednostavnim za peglanje. Kod SensoCare mašina za sušenje, zrak pun negativno naelektrisanim jonima kreira okruženje očišćeno od alergena, reducira duhanski dim i polen, oslobađa elektricitet koje se stvara u toku procesa. Dobra vijest je i da se mogu sušiti delikatniji materijali. GentleCare tehnologija rublje suši na temperature od 40 °C. Duži ciklus sušenja je siguran i štiti rublje od oštećenja. 

Moj san katalog

Moj san katalog

 

August 25, 2022

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AKCIJA DO 30.09.2022

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AKCIJA DO 30.09.2022

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face