PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Brand MojSan investira u izgradnju nove fabrike

Kompanija Delibašić poliuretani d.o.o. iz Kaknja, vlasnik branda MojSan, investicijom od 3 miliona KM pokreće izgradnju nove fabrike madraca i pratećih proizvoda za spavanje.

MOJ SAN

MojSan je vodeći domaći proizvođač sistema za spavanje koji duži niz godina uspješno posluje na domaćem i regionalnom tržištu. Obzirom na povećanje prisustva i potražnje za vlastitim proizvodima na tržištu realizacija izgradnje nove fabrike kojom će se kapaciteti proizvodnje udvostručiti je slijed strateških koraka ove kompanije. Izgradnja nove fabrike sa 4.500 kvadratnih metara proizvodnog prostora će omogućiti primjenu najnovijih standarda proizvodnje u industriji sistema za spavanje. Održanje visokog nivoa kvaliteta proizvoda branda MojSan će biti omogućeno zahvaljujući ulaganju u opremu i mašine u iznosu od preko 1 milion KM.

Investiciju izgradnje objekta i unaprjeđenje proizvodne linije u ovoj domaćoj kompaniji ocjenjuju kao jedan od najvažnijih strateških koraka u smislu pozicioniranja vlastitog asortimana proizvoda za spavanje na inozemnom tržištu te povećanje konkurentnosti u skladu sa globalnim tehnološkim trendovima u ovoj industriji.

Očekivani rok završetka radova na izgradnji novog MojSan proizvodnog postrojenja je proljeće 2018. godine te će otvorenje nove proizvodne linije simbolično biti 10. rođendan ovog poznatog i uspješnog bosanskohercegovačkog branda.

 

MOJ SAN

MOJ SAN

MOJ SAN

MOJ SAN

MOJ SAN

face