PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Koji sport odgovara Vašem karakteru?

Ne mogu svima da odgovaraju svi sportovi. Nekome više odgovaraju timski sportovi, a nekome individualni. Neko uživa, a neko ne podnosi fizički napor. Koji sport odgovara vašem karakteru? Vi ćete najbolje znati kojem tipu pripadate.

Agresivan tip
Za vas je karijera najvažnija u životu. Ne volite baš timske sportove, obzirom da u njima ne možete da dominirate. Vi ste po prirodi avanturista i volite neobične aktivnosti. Planinarenje je idealno za vas, jer ćete tako poboljšati fizičku snagu i izdržljivost, a i tako se takmičite samo sa prirodom. Vama bi odgovarao i džoging.

Povučen tip
Vi se najbolje osjećate kada ste okruženi ljudima koje poznajete. Zato su za vas najpogodniji timski sportovi. Međutim, da biste pobijedili svoju stidljivost, možete početi sa gimnastikom.

Samouvjeren tip
Vi ste perfekcionista sa viškom samopuzdanja, možda čak i narcis. Opterećeni ste svojim tijelom i najvažnije vam je da ste u svemu najbolji. Izaberite sport koji ne podrazumijeva samo oblikovanje tijela, nego i mogućnost da vas vidi što više ljudi. Vama odgovaraju duge šetnje i biciklizam. Ovi sportovi će poboljšati vašu kondiciju i koordinaciju pokreta.

Nemotivisan tip
Vi niste lijeni, samo vam nedostaje energije. Za početak vam preporučujemo timske sportove gdje možete da se družite sa prijateljima. Kada vi nemate želje za treningom, oni će biti tu da vas motivišu.

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face