PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Ohladite se ledenim kockama lubenice

 JEDNOSTAVNE ideje su najbolje! U vrijeme ovih ljetnih žega, voda koju pijemo mora biti hladna. Bilo da je iz hladnjaka ili pravite ledene kocke, ideja na koju smo naletjeli na internetskoj stranici Family Chic će vam dobro doći.

Ako želite vodi koju ljeti pijete na galone (bilo gaziranoj ili negaziranoj) dodati malo boje i okusa, napravite ledene lubenica kocke. Jednostavno od lubenice koju niste mogli pojesti cijelu isjeckajte kocke i zaledite ih preko noći. Ako imate žlicu za sladoled, možete napraviti i kuglice.

Ako ih zaledite na pladnju, neće vam se zalijepiti jedna za drugu. Možete ih u zamrzivaču držati i nekoliko mjeseci, pa kad se zaželite finog, osvježenja u vodi, samo izvadite i stavite par kockica ili kuglica u čašu.

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face