PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

BiH na turističkoj listi zastrašujućih zemalja za posjetiti

 Internet stranica Askmen.com napravio je listu deset zastrašujućih zemalja koje turisti moraju posjetiti. Na drugom mjestu nalazi se Bosna i Hercegovina. Kako piše Askmen.com, turisti još uvijek u glavi imaju slike razrušene Bosne i Hercegovine koje su obišle svijet prije dvadesetak godina i, na osnovu toga, prave cjelokupnu sliku naše zemlje.

Danas se još uvijek mogu vidjeti i osjetiti duhovi prošlosti u toj zemlji, piše navedena internet stranica. Bosna i Hercegovina, navode, oblikovana je ratom. U opisu turističke ponude BiH spominju i nacionalni park Kozara koji je pogodan za biciklizam, planinarenje i lov.

I danas ulice glavnog grada Sarajeva nose ožiljke iz proteklog rata. Na kraju krajeva, tu je počeo i Prvi svjetski rat. Rezultat svega je nevjerovatna historija i odlična kuhinja, jedna od najboljih istočno od Italije, navode na Askmen.com.

Ispred naše zemlje, na prvom mjestu, nalazi se Burma. Treća je Armenija, nakon koje slijede Uganda, Kolumbija, Indonezija, Iran, Pakistan, Kuba i Etiopija.

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face