PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Popravci računala bez straha!

Brza usluga
Popravak računala u vašem domu ili radnom mjestuJamčimo popravak u roku 2 sata!

Ukoliko je popravak vremenski zahtjevan, te traje duže od 2 sata, u tom slučaju plaćate samo 2 sata i niti marku više!
Nema popravka - nema naknade
Ukoliko napravljen posao nije 100% ono što ste tražili, niste nam dužni platiti!

 Cjenovnik

20 KM - Prvi sat rada,

15 KM - Drugi sat rada.

Mi smo mobilna servisna firma te dolazimo u Vaš dom u dogovoreno vrijeme. Jednostavno zakažite sastanak, samo nazovite naš servis i dogovorite se oko detalja.

Dijagnosticiranje problema

Tijekom Vašeg telefonskog poziva dobit ćete od našeg stručnjaka stručno mišljenje kako je najučinkovitije moguće riješiti problem. Tada ćemo zakazati sastanak, te će Vas u dogovoreno vrijeme posjetiti naš tehničar koji će se pobrinuti o problemu.

Profesionalni djelatnici

Imamo najbolje lokalne tehničare koji će se pobrinuti o Vašem problemu. Njihovo dugogodišnje praktično iskustvo jamči da će se pobrinuti za vaš problem sa najvećim povjerenjem.

Dolazimo u dogovoreno vrijeme

Važne karakteristike našeg poslovanja su dolasci točno u dogovoreno vrijeme i davanje sve od sebe u rješavanju problema.

Naša komunikacija

Kada god nazovete naš servis prema Vama se odnosimo sa punim poštovanjem. Može biti frustrirajuće je kada Vas iz informatičke firme tretiraju kao da znate sve u vezi računala.

Ugovaranje sastanaka

Nazovite nas na broj na vrhu ili na dnu ove stranice (062 787 - 939).

Pitat ćemo Vas osnovne informacije koje su nam potrebne da dobijemo sliku o kakvom se problemu radi i dogovoriti dolazak u kratkom roku (najčešće u roku 24h)

Kako naplaćujemo usluge?

Dobru reputaciju smo stekli zbog odličnog odnosa između vrijednosti učinjenog posla i uloženog novca. Cijena našeg dolaska i popravka, ili većeg zahvata na Vašem računalu u servisu, nerijetko je niža od samo detekcije kvara u nekim servisima.

20 KM - Prvi sat rada,

15 KM - Drugi sat rada,

0 KM - Treći i četvrti sat rada.

USLUGE

Uklanjanje i zaštita od virusa
Dali se vaše računalo ponaša čudno ili radi izuzetno polako? Dali su Vaši prijatelji primili čudne e-mail poruke od Vas? Ukoliko ste detektirali ili samo sumnjate na viruse u Vašem računalu, molimo Vas da nas odmah kontaktirate. Samo ukratko objasnite simptome koje ima Vaše računalo i mi ćemo ga moći doći popraviti. Posjedujemo stručnost za ispravno uklanjanje virusa, krpanje šteta i postavljanje zaštite za naredno razdoblje. Možemo Vam predložiti i instalirati program za antivirusnu zaštitu. Budite sigurni da opasnosti od virusa ne shvaćate olako, jer lako mogu nanijeti štetu vašem radu i podacima.


Spyware / Pop-up / Spam
Spyware, pop-up i spam su nadolazeći problemi s kojima se susreće svaki korisnik računala. Sigurnost je prijeko potrebna te se prijetnje ne smiju shvaćati olako. Možemo Vam preporučiti i instalirati programe koji će spriječiti ili ublažiti simptome povezane s tim ponekada vrlo neugodnim problemima. Imamo posebne pakete programskih i hardverskih rješenja koja mogu u potpunosti ili dramatično smanjiti te napade. Obično niti ne znate dali se već neki spyware nalazi u Vašem računalu, a to može biti vrlo opasno za rad Vašeg računala. Spyware može ući u Vaše računalo preko raznih izvora kao što su e-mail, internet stranice, čak prilikom instalacije nekih programa. Nemojte shvaćati spyware olako. Pozovite nas kako bi provjerili dali je Vaše računalo u potpunosti zaštićeno.


E-mail i internet
Imate li problema sa slanjem ili primanjem e-mail-a, ili imate problema sa pristupom na internet? To je vrlo frustrirajuće a može biti stalni izazov za mnoge korisnike računala.
Vaši e-mail i internet programi moraju raditi maksimalnim kapacitetom kako ne bi izgubili na produktivnosti. Ako ste navikli koristiti te alate svakodnevno, tada je rad bez njih ili njihovog normalnog funkcioniranja postaje gotovo nemoguć. Pozovite nas kako bi brzo riješili Vaše probleme vezane uz e-mail i internet.


Umrežavanje, bežične mreže
Izrađujemo računalne mreže iz temelja, te ukoliko je potrebno, za Vas možemo izraditi kompletno ožičenje. U mnogim slučajevima ožičenje nije rješenje, tako da je to razlog zašto imamo iskusne tehničare za bežične mreže.
Znamo kako neurednu i loše izrađenu mrežnu instalaciju možemo učiniti nevidljivom. Svejedno je dali se radi o tvornici ili o domu, možemo umrežiti vaše uređaje kako bi pristupali širokopojasnom internetu, pisačima, datotekama, muzici, slikama i bilo kojoj drugoj vrsti medija želite.


Širokopojasni internet
Imamo iskusne tehničare koji mogu podesiti vaše desktop ili laptop računalo za pristup internetu. ADSL instalacija i konfiguracija uređaja na mrežama vodećih domaći davatelja usluga: BiHNet, Telemach, LOL i dr. Internetu može pristupati istovremeno više računala (zavisno od Vašeg router-a), a za umrežavanje pogledajte odlomak iznad i nazovite nas.


Postavljanje novih PC računala i recikliranje starih
Prodaja računala je u neprestanom porastu, te se nova računala unose u domove i poslovne objekte svakodnevno. Možemo Vam pomoći i pružiti podršku nakon što ste nabavili novo računalo. Ukoliko želite možemo ga otvoriti i provjeriti dali ste dobili točno ono što ste naručili. Možemo ga i spojiti umjesto Vas, priključiti i instalirati pisače i ostale uređaje, povezati sa internetom ili nešto drugo. Uvjerit ćemo se da sve radi ispravno, tako da nakon što odemo odmah možete početi raditi ili igrati se.

Sastavljanje novih računala
Stručnjaci smo ne samo u popravcima računalima, nego već dulji niz godina i u sastavljanju novih.

Nadogradnje računala
Dali Vaše računalo radi sporo kada imate više otvorenih prozora? Dali je rad osjetno sporiji kada pokušate pokrenuti određene programske aplikacije? Mnoga računala se mogu nadograditi radi poboljšanja performansi i funkcionalnosti. Možemo dodati više memorije, veće tvrde diskove i brže grafičke kartice, ukoliko je potrebno čak i zamijeniti procesor i matičnu ploču.
Vrlo smo iskusni u nadogradnji računala i periferne opreme. Također Vam možemo pomoći u odabiru i priključenju uređaja kao što su pisači, skeneri, digitalni fotoaparati, monitori i bilo kojeg drugog uređaja kojeg želite. Samo nas pitajte i mi ćemo Vam pružiti tehničko znanje kako bi mogli donijeti bolju odluku.

Prijenos podataka (sa starog računala na novo)
Kada ste nabavili novo računalo, a Vi još uvijek imate na starome sve Vaše kritične podatke, morat ćete prenijeti te podatke sa starog računala na novo.
Možemo se pobrinuti oko prijenosa Vaših podataka i aplikacija (ukoliko nam pripremite instalacijske medije). Možemo prenijeti vaše datoteke, slike, glazbu i bilo koju drugu vrstu Vaših kritičnih podataka. Izvesti ćemo uspješna migracija podataka za Vas pravovremeno.

Detekcija kvara računala i popravak
Imate li problema sa Vašim računalom, a ne znate od kuda bi počeli?
Imamo pravi tim iskusnih tehničara za popravak računala koji mogu detektirati kvar Vašeg računala. PC serviser može riješiti najkritičnije probleme, te će se pobrinuti da se riješe i da Vaše računalo proradi punim kapacitetom.

Konverzija podataka (stari mediji za nove)
Nakon godina prikupljanja podataka na, sada zastarjeli medij mnoge tvrtke trebaju mjesto na kojem mogu prebaciti stare podatke na nove medije. Ukoliko Vaša tvrtka ima kritične podatke koje biste željeli imati prilagođene za novi hardver, samo nazovite naš PC servis.

TELEFON: 063 830 727

face