PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Iz davnina se vraća legendarna Ledolina!

Dobro je poznato da je Ledo predvodnik u inovacijama, ali s nekim stvarima ne treba eksperimentirati, nego ostati vjeran tradiciji. Tako je Ledo za ove blagdane pripremio jedno sasvim neočekivano, drugačije i posebno iznenađenje u obliku dobro poznate i nikada prežaljene Ledo torte –  vraća se legendarna Ledolina!

SAMO POZITIVNE VIJESTI

Ako ne svi, sigurno se barem neki sjećaju pjesmice iz televizijske reklame za ovu poslasticu, koja ne izlazi iz glave samo tako. Upravo takvi bili su i okusi ove torte koje se ne zaboravlja lako i uz koju se veže mnoštvo dragih druženja. Ledo je stoga odlučio Ledolinu,  mnogima najdražu slatku uspomenu iz djetinjstva, vratiti na velika vrata, i to u novom, atraktivnom ruhu, baš uoči blagdana dok je cijela obitelj zajedno.

„Nama u Ledu mišljenje i želje naših vjernih potrošača od iznimne su važnosti. Stoga smo ih i ovaj put pažljivo osluškivali te pripremili pravo blagdansko iznenađenje za koje smo sigurni da će ih obradovati. Neodoljiv okus iz davnina i nakon više od 20 godina donosi nezaboravna Ledolina, uz onaj isti prepoznatljiv okus koji se dobro pamti i koji se toliko puta pokušalo dočarati brojnim generacijama. Sada u originalnom okusu Ledoline mogu po prvi put uživati i mlađe generacije naših potrošača te tako otkriti što je to toliko posebno u ovom desertu u kojem su uživali njihovi roditelji, bake i djedovi“, izjavio je Krunoslav Stančić, senior brand manager iz Leda.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

Posebnost se krije u sladoledu okusa svilenkaste čokolade i fine kremaste burbon vanilije prošarane bogatim preljevom od višnje koji će pokrenuti čaroliju blagdana! Kod onih koji su i ranije imali priliku probati Ledolinu, ovi okusi sigurno će probuditi neka stara, lijepa i topla sjećanja na prošle dane s najmilijima. Uz sve to, Ledolina je spremna za posluživanje za samo 15 minuta.

Novo ruho nikad prežaljenog deserta, kako i priliči današnjem dobu, djeluje primamljivo već na prvi pogled. S Ledolinom se jednostavno ne može pogriješiti, jer će istovremeno razveseliti sve za obiteljskim stolom te biti povod za druženje i dijeljenje nekih lijepih, starih uspomena koje se vežu uz ovaj desert.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

Sada je prilika da se uz Ledolinu prisjeti lijepih vremena te da se već ovih zimskih praznika i blagdana stvori neke nove uspomene uz prijatelje i obitelji koje će se kasnije prenositi generacijama.

face