PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Probiotici za uzbudljiv seksualni zivot

Novo istraživanje provedeno na Institute of Technology u Massachusettsu neće ostaviti niti jednog muškarca ravnodušnim. Naime, na miševima je otkriveno veza između svakodnevnog uzimanja probiotičkih jogurta i većih i težih testisa u mužjaka.

Ovo saznanje razveselit će i žene budući da su mužjaci korisnici probiotika znatno brže oplodili svoje partnerice te su postali ponosni očevi većeg broja pomlada u usporedbi s miševima koji nisu dobivali probiotike.

Dodatan plus je saznanje da su ženke koje su dobivale probiotike lakše i brže okotile potomke svojih pastuha.

Na pitanje mogu li se ovi rezultati primijeniti na ljude, autori studije zadovoljno klimaju glavom, osobito imajući na umu da je već od prije poznato da unos jogurta u muškaraca poboljšava kvalitetu sperme.

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face