PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Savjeti za što učinkovitiju kupovinu namirnica

Vjerojatno vam se već dosta puta dogodilo da odvojite vremena za shopping namirnica, a već sutra vidite što ste sve zaboravili i morate ponovno ili umjesto mesa kupite hrpu grickalica.

Ovo su neki savjeti koji vam mogu pomoći kako da kupovina bude što brža, a učinkovitija.

1. U trgovinu nemojte ići gladni. Ako vodite djecu, vrijedi isto pravilo i nipošto ih nemojte voditi u vrijeme popodnevnog sna jer će vam samo uzrokovati nervozu.

2. Također, ukoliko vodite djecu u kupovinu obavezno još kod kuće postavite granice. Djeci objasnite po što točno idete i što oni mogu očekivati i toga se strogo držite. Ukoliko im samo jednom popustite teško ćete ponovno vratiti autoritet.

3. Napravite popis. Iako zvuči dosadno popis će vas dosta ubrzati, ali i spasiti od lutanja kroz trgovinu tražeći nešto što bi vam moglo trebati i pokušavati se prisjetiti što ste sve potrošili u proteklom tjednu.

4. Odredite iznos koji možete potrošiti. To će vas spriječiti da kupujete nepotrebne stvari i u prevelikim količinama.

5. Pripazite na rok trajanja proizvoda.

6. Pogledajte i na sniženja, možda su tamo baš namirnice koje vam trebaju pa možete kupiti duplu količinu kako biste sljedeći tjedan imali manji popis.

August 25, 2022

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AKCIJA DO 30.09.2022

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AKCIJA DO 30.09.2022

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face