PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Savjeti za što učinkovitiju kupovinu namirnica

Vjerojatno vam se već dosta puta dogodilo da odvojite vremena za shopping namirnica, a već sutra vidite što ste sve zaboravili i morate ponovno ili umjesto mesa kupite hrpu grickalica.

Ovo su neki savjeti koji vam mogu pomoći kako da kupovina bude što brža, a učinkovitija.

1. U trgovinu nemojte ići gladni. Ako vodite djecu, vrijedi isto pravilo i nipošto ih nemojte voditi u vrijeme popodnevnog sna jer će vam samo uzrokovati nervozu.

2. Također, ukoliko vodite djecu u kupovinu obavezno još kod kuće postavite granice. Djeci objasnite po što točno idete i što oni mogu očekivati i toga se strogo držite. Ukoliko im samo jednom popustite teško ćete ponovno vratiti autoritet.

3. Napravite popis. Iako zvuči dosadno popis će vas dosta ubrzati, ali i spasiti od lutanja kroz trgovinu tražeći nešto što bi vam moglo trebati i pokušavati se prisjetiti što ste sve potrošili u proteklom tjednu.

4. Odredite iznos koji možete potrošiti. To će vas spriječiti da kupujete nepotrebne stvari i u prevelikim količinama.

5. Pripazite na rok trajanja proizvoda.

6. Pogledajte i na sniženja, možda su tamo baš namirnice koje vam trebaju pa možete kupiti duplu količinu kako biste sljedeći tjedan imali manji popis.

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face