PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Zimski Wellness - Dodir vrućeg vjetra ili magičnost Orhidelie?

Ukoliko niste ljubitelji zime i niskih temperatura onda je zimska wellness ponuda Termi Olimia idealna ponuda za vas i poklon vašem tijelu. Neka vas zimske boje okolice, jedinstveni sauna programi, magičnost Wellness-a Orhidelia i opuštanje u vrhunskim wellness centrima povedu u poseban svijet dobrog raspoloženja i opuštajućeg doživljaja.

Na raspolaganju su Vam dvije ponude. Prva „Dodir vrućeg vjetra“ u hotelu Breza **** već od 64 Eura po osobi, dnevno, za polupansion. Vodeni doživljaji u ljekovitoj termalnoj vodi Wellness centra Termalija s uključenim animacijskim programima za odrasle i djecu te ulaz u Svijet sauna Termalija. Također imate mogućnost kupanja u Vodenom planetu u obližnjim Termama Tuhelj.

Druga ponuda je „Magičnost Orhidelie“ po cijeni već od 96 Eura po osobi, dnevno. Ova ponuda uključuje dodatno korištenje najboljeg wellness centra u ovom dijelu Europe već nekoliko godina zaredom, a to je jedinstvena Orhidelia.

Moj san katalog

Svi oni koji se osmjele da malo prošetaju ovim jedinstvenim krajolikom imaju višestruke mogućnosti za užitak. Upoznavanje kulturnih dobara i povijesnih znamenitosti kozjanskoga kraja. Djeca će biti oduševljena, jer će u prekrasnoj prirodi moći hraniti jelene, ili se zasladiti slasnom olimskom čokoladom, a možda ih iznenade i olimske vještice u svijetu vještičjih vragolija. Izvrsne prilike za upoznavanje ljekovitog bilja olimskih redovnika i posjet jednoj od najstarijih ljekarna. Pridružite se i uz vodiča upoznajte našu raznolikost.

Obje ponude važe od 15.1. do 17.2.2017.g., a posebne uštede ostvarujete u slučaju boravka tokom radne sedmice.

Više o ponudi na: http://www.terme-olimia.com/hr/pristajalne-strani/zimski-wellness-17524

Moj san katalog

Moj san katalog

face