PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Koje su prednosti trgovačkih robnih marki?

Vidimo iz istraživanja da su robne marke postale vrlo popularne među potrošačima i trend će vjerojatno ići uzlaznom putanjom, s obzirom na cijenu i kvalitetu koju trgovci pružaju i koju su kupci očito prepoznali. Donosimo vam prednosti robnih marki.

Niska cijena
Ovo je vjerojatno glavni motiv zbog čega je većina posegnula za kupovinom proizvoda robnih marki. Sigurno ste se zapitali, zašto su uopće povoljniji?

Odgovor leži u činjenici da je trgovcima u interesu da svoje robne marke prodaju po nižim cijenama jer je cilj s kupcima stvoriti odnos u kojem se kupuje i vjeruje njihovim proizvodima, a ne konkurentskim. U tom odnosu vi kao kupac ste na dobitku: cijene moraju biti pristupačnije, a kvaliteta na razini koja je propisana standardima. Oni žele da privći što više kupaca a vi to, naravno, iskoristite jer ste na dobitku i vi i sami trgovci.

Kvaliteta
Svima je vrlo važan omjer cijene i kvalitete. Svi su svjesni da za povoljnu cijenu neće dobiti najkvalitetnije proizvode, ali opet traže da za izdvojen novac dobiju najbolji mogući proizvod. Robne marke nude takav omjer i mnogi se iznenade kvalitetom proizvoda. Kao što ste i sami možda primijetili određene namirnice proizvode poznate kompanije čiji proizvodi stoje na policama trgovina. Tako da uvijek možete provjeriti tko nešto proizvodi ili jednostavno isprobati da sami vidite je li vam nešto odgovara ili ne.

Široka ponuda proizvoda
Kao što ste već sami uočili postoji vrlo široka ponuda proizvoda. Za skoro svaki proizvod, što se tiče namirnica i higijene, postoji i zamjena u obliku robnih marki. To vam dopušta da izaberete ono što smatrate najboljim i što odgovara vašim potrebama. Imate mogućnost izbora, što je vrlo važno svakome kupcu, a opet s druge strane možete usporediti cijene.

Ne budite sumnjičavi prema robnim markama već im počnite vjerovati jer ipak postoji način da prođete povoljno, a opet kvalitetno. Pronađite proizvode koji vam odgovaraju te ih usporedite s drugima kako bi pronašli onu najkvalitetniju i najpovoljniju opciju.

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face