PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

BiH u Skandinaviji kao nova turisticka destinacija

U strukovnom Magazinu Travel & Trade Gazzette (TTG Nordic) koji se u cijeloj skandinaviji distribuira svim akterima u turizmu objavljen je  tekst pod  naslovom: "BiH nova destinacija na skandinavskom tržištu".

Autor teksta govori o naporima da se BiH u Skandinaviji prezentira kao nova turistička destinacija, a sve zahvaljujući naporima Zlatka Papca prvog čovjeka agencije Lasta Travel iz Mostara koji je dobrom pezentacijom Hercegovine i Dalmacije na sajmu u Geteborgu doprinjeo da se ove godine može očekivati povećan broj turista.

"Očekujemo povećanje broja gostiju iz Švedske od skoro 100 posto u odnosu na 2011. godinu, a znatno je povećan i broj noćenja jer su prošle godine gosti u grupnom segmentu boravili tri noći, a od ove godine borave četiri noći u Hercegovini", pojašnjava Papac za ekapiju, naglašavajući kako su u Lasti Travel ove godine prodali i prvo petodnevno putovanje za 25 gostiju koji će u periodu od 9. do 13. septembra boraviti isključivo u BiH. Putovanje obuhvata Sarajevo, NP Sutjeska, Trebinje, Mostar, Jablanicu i Konjic.

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face