PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Savjeti za izbor namjestaja

Pri izboru namještaja i opreme budimo krajnje pažljivi, jer nam ono što nabavljamo danas mora poslužiti barem nekoliko godina. Birajmo jednostavne komade namještaja i opreme trajne vrijednosti, dok ćemo promjenu postizati efektnim, ali zato manje skupim detaljima.

Nemojmo stanove pretrpavati mnoštvom predmeta, jer oni oduzimaju dragocjen prostor i stvaraju nam nepotreban posao. Pri nabavljanju svih predmeta za kuću treba voditi računa o tome da budu dobri, lijepi, otporni prema oštećenju i da omogućuju lako i jednostavno čišćenje i održavanje.

Nije uvijek potrebno kupiti najednom kompletan namještaj. Na početku treba nabaviti samo ono najpotrebnije, i to tako da se elementi mogu kasnije dopunjavati. Izaberite neki sistem za koji se može pretpostaviti da će se na tržištu zadržati dulje vremena.

Gotovo vam se uvijek isplati ne kupovati odmah nego čekati dok ne uspijete nabaviti namještaj koji potpuno odgovara vašim željama, potrebama i materijalnim mogućnostima. Privremena rješenja obično na kraju ispadaju mnogo skuplja.

face