PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Savjeti za izbor namjestaja

Pri izboru namještaja i opreme budimo krajnje pažljivi, jer nam ono što nabavljamo danas mora poslužiti barem nekoliko godina. Birajmo jednostavne komade namještaja i opreme trajne vrijednosti, dok ćemo promjenu postizati efektnim, ali zato manje skupim detaljima.

Nemojmo stanove pretrpavati mnoštvom predmeta, jer oni oduzimaju dragocjen prostor i stvaraju nam nepotreban posao. Pri nabavljanju svih predmeta za kuću treba voditi računa o tome da budu dobri, lijepi, otporni prema oštećenju i da omogućuju lako i jednostavno čišćenje i održavanje.

Nije uvijek potrebno kupiti najednom kompletan namještaj. Na početku treba nabaviti samo ono najpotrebnije, i to tako da se elementi mogu kasnije dopunjavati. Izaberite neki sistem za koji se može pretpostaviti da će se na tržištu zadržati dulje vremena.

Gotovo vam se uvijek isplati ne kupovati odmah nego čekati dok ne uspijete nabaviti namještaj koji potpuno odgovara vašim željama, potrebama i materijalnim mogućnostima. Privremena rješenja obično na kraju ispadaju mnogo skuplja.

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face