PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

BH Tematski portal SVIJET SNIŽENJA dobiva i ANDROID APLIKACIJU!!!

Nakon više od 5 godina objavljivanja svih kataloga, akcija, popusta i sniženja na internet portalu www.snizenja.ba, napokon je napravljena i aplikacija za ANDROID Smartphone.

TECHNO SHOP Katalog TECHNO SHOP Katalog katalozi akcije TECHNO SHOP Katalog TECHNO SHOP Katalog katalozi akcije TECHNO SHOP Katalog TECHNO SHOP Katalog katalozi akcije TECHNO SHOP Katalog TECHNO SHOP Katalog katalozi akcijehttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.snizenja.ba

Kupujte srcem, ali i razumom

Koliko puta ste u kupovinu otišli „nespremni“ i kupovali totalnim automatizmom, a onda po povratku kući shvatili da ste nakupovali mnoštvo bespotrebnih stvari ili što je još gore shvatili da ste pametnim odabirom trgovina mogli uštedjeti znatna sredstva.

Naravno, svi smo mi gospodari svojih želja, vremena, navika i kućnog budžeta, no svakome od nas ponekad treba pomoć. Živimo u doba kada nam je sve dostupno i kada svega imamo na pretek, osim slobodnog vremena i vremena uopće.

Stoga se postavlja logično pitanje zašto vrijeme kojeg nam svakako nedostaje trošiti u sumanutom pretraživanju polica u potrazi za željenim artiklom ili akcijom kada sve to možemo obaviti u toplini svog doma, a nakon odabira roba i prodavnica otići u kupovinu. Na taj način izbjeći ćete trošak na bespotrebne artikle, kupovati ciljano i to samo željene artikle po najpovoljnijim cijenama.

U tome će vam pomoći specijalizirani web portal snizenja.ba na kom ćete naći atuelne kataloge svih značajnijih trgovinskih lanaca u Bosni i Hercegovini, ali i lanaca prodavnica tehničke robe, kozmetike, odjeće, namještaja, kućanskih potrepština.... Jednom riječju sve, od igle do locomotive, dostupno vam je na pokret „miša“.

Stara poslovica kaže da je „štednja je mudrost trošenja“, a mi bi smo dodali i dobra organizacija, a u današnje vrijeme i pravovremena informacija. Zato se prije kupovine informišite na snizenja.ba i vidjeti ćete da se isplati.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.snizenja.ba

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face