PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Moderne nijanse vrhunskih ruževa

Austrijska kozmetička kuća Revelique Cosmetics i ove je godine osvježila paletu svojih proizvoda novim nijansama kojima prate trenutne svjetske modne trendove. Ovaj put riječ je o ruževima za usne.

Noviteti iz Revelique Cosmetics nose inspirativna i atraktivna imena: rita, claudia, gina i ava. To su nove nijanse ruževa za usne kojima je obogaćena inače brojna paleta koju nudi ovaj austrijski proizvođač.

Ruževi za usne visokog sjaja 50, 60, 70 (rita, claudia, gina):
Fascinantni ruževi za usne visokog sjaja sa velikom moći prekrivanja. Ekstra glatka formula u svijetlim bojama. Intenzivno hidratiziraju usne i garantiraju postojanost. Ne isušuju usne, ne blijede, ne razlijevaju se i ne mrljaju. Aktivni sastojci: Vitamin E: anti-aging svojstva. Ne sadrži: mirise, parabene. 
Mat ruž za usne 50 (ava):
Spektakularan svilenkasti mat ruž za usne sa velikom moći prekrivanja. Ekstra kremasta formula u svijetloj boji matira sa najfinijim puderastim mikročesticama. Intenzivno hidratizira usne i garantira postojanost. Ne isušuje usne, ne blijedi, ne razlijeva se i ne mrlja. Aktivni sastojci: Vitamin E: anti-aging svojstva, sferične mikropuderaste čestice, glatkoća. Ne sadrži: mirise, parabene
Svi proizvodi Revelique Cosmetics su dermatološki ispitani.

Općenito o Revelique Cosmetics:
Revelique Cosmetics je internacionalni kozmetički brend iz Austrije. Visok kvalitet proizvoda Revelique kozmetike broji više od 100 proizvoda u različitim kategorijama dekorativne kozmetike.

Revelique Cosmetics se pozicionira s klasičnim “šikom” i kvalitetom prestižnog branda, po veoma atraktivnoj cijeni. Ističe se bezvremenski elegantnim dizajnom pakovanja u kombinaciji s natprosječno kvalitetnim sastojcima.

 

face