PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Violeta pokreće novu fabriku za proizvodnju preparata za njegu tijela

Novi uspjeh giganta iz Gruda

Jedna od najuspješnijih bosanskohercegovačkih kompanija Violeta iz Gruda prije nekoliko dana počela je pripremne radove za izgradnju nove fabrike u ovom gradu u Hercegovini.

Kako je za Oslobođenje kazao direktor Violete Petar Ćorluka, u novu fabriku biće uloženo oko 20 miliona KM, a posao će u novom postrojenju dobiti više od 50 ljudi.

Ćorluka je pojasnio da će se u novoj fabrici proizvoditi higijenski proizvodi za njegu tijela.

“Još nismo usaglasili asortiman proizvoda, ali ono što je sada jasno, jeste to da Violeta, otvaranjem nove fabrike, ulazi u proizvodnju šampona, tečnih sapuna, deterdženata i drugih proizvoda za njegu”, rekao je Ćorluka.

Nova fabrika, dodaje Ćorluka, proizvodiće preparate namijenjene za njegu djece i odraslih. Iako je svjestan da je konkurencija u tom segmentu izuzetno jaka te da su na našem tržištu, kao i na svim dru gim tržištima u Evropi i svijetu, prisutni globalni brendovi poput onih u portfoliju Unilevera, Ćorluka nije zabrinut zbog toga jer vjeruje da njegova kompanija ima dovoljno iskustva i snage da se probije na tržištu.

Projekat koji se već dugo najavljuje, ali zbog određenih problema i zastoja još nije realiziran, jeste fabrika papirne galanterije u Livnu koju je Violeta namjeravala graditi.

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face