PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Novi uspjeh kompanije Menprom

 Premi goveđi pršut i goveđi kulen osvojili zlatnu i srebrenu medalju za kvalitet

Mesna industrija Menprom sa 79. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu se vratila bogatija za još dvije medalje za svoje Premi proizvode - zlatnom za goveđi pršut i srebrenom za goveđi kulen. Medalje su dodijeljene u okviru ocjenjivanja kvaliteta u robnoj grupi „Meso i proizvodi od mesa”

Mesna industrija Menprom sa 79. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu se vratila bogatija za još dvije medalje za svoje Premi proizvode - zlatnom za goveđi pršut i srebrenom za goveđi kulen. Medalje su dodijeljene u okviru ocjenjivanja kvaliteta u robnoj grupi „Meso i proizvodi od mesa”.

Ovim priznanjima se nastavlja tradicija osvajanja medalja za kvalitet kompanije Menprom, koja je i prethodnih godina na ovom sajmu osvajala medalje - zlato za pileći parizer Pollo i bronzu za pileću hrenovku Pollo. U okviru ocjenjivanja kvalitete proizvoda od mesa, Premi goveđi pršut i goveđi kulen su, pored povjerenja naših potrošača, dobili još jednu potvrdu da se radi o premium proizvodima, ovaj put i od stručnjaka iz ove oblasti.

Merima Dževdetbegović, tehnički direktor komanije Menprom povodom dobijanja ovih priznanja istakla je: „Naša kompanija od početka radi na ideji stvaranja premium brenda suhomesnatih proizvoda, što smo postigli sa Premi brandom. U proizvodnji se koriste najkvalitetnije sirovine, kao i najmodernija tehnologija, a sve kontroliše tim profesionalaca, stručnjaka u ovoj oblasti. Osim toga, Menprom je jedina mesna industrija u BiH koja radi po međunarodnom standardu ISO 22 000-2005, a 2008. smo uspješno implementirali Halal certifikat u svojoj proizvodnji.”

Menprom predstavlja savremeno preduzeće sa oko 100 uposlenika, većinom mladih, visokoobrazovanih i ambicioznih kadrova. Radi se o domaćoj kompaniji koja se konstantno razvija u pozitivnom smjeru, ulaže mnogo u kvalitet prizvoda, unapređenje tehnologije, ali i u vizualni identitet firme. 

October 05, 2022

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AKCIJA DO 30.11.2022

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC Katalog AKCIJA DO 30.11.2022

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face