PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Novi uspjeh kompanije Menprom

 Premi goveđi pršut i goveđi kulen osvojili zlatnu i srebrenu medalju za kvalitet

Mesna industrija Menprom sa 79. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu se vratila bogatija za još dvije medalje za svoje Premi proizvode - zlatnom za goveđi pršut i srebrenom za goveđi kulen. Medalje su dodijeljene u okviru ocjenjivanja kvaliteta u robnoj grupi „Meso i proizvodi od mesa”

Mesna industrija Menprom sa 79. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu se vratila bogatija za još dvije medalje za svoje Premi proizvode - zlatnom za goveđi pršut i srebrenom za goveđi kulen. Medalje su dodijeljene u okviru ocjenjivanja kvaliteta u robnoj grupi „Meso i proizvodi od mesa”.

Ovim priznanjima se nastavlja tradicija osvajanja medalja za kvalitet kompanije Menprom, koja je i prethodnih godina na ovom sajmu osvajala medalje - zlato za pileći parizer Pollo i bronzu za pileću hrenovku Pollo. U okviru ocjenjivanja kvalitete proizvoda od mesa, Premi goveđi pršut i goveđi kulen su, pored povjerenja naših potrošača, dobili još jednu potvrdu da se radi o premium proizvodima, ovaj put i od stručnjaka iz ove oblasti.

Merima Dževdetbegović, tehnički direktor komanije Menprom povodom dobijanja ovih priznanja istakla je: „Naša kompanija od početka radi na ideji stvaranja premium brenda suhomesnatih proizvoda, što smo postigli sa Premi brandom. U proizvodnji se koriste najkvalitetnije sirovine, kao i najmodernija tehnologija, a sve kontroliše tim profesionalaca, stručnjaka u ovoj oblasti. Osim toga, Menprom je jedina mesna industrija u BiH koja radi po međunarodnom standardu ISO 22 000-2005, a 2008. smo uspješno implementirali Halal certifikat u svojoj proizvodnji.”

Menprom predstavlja savremeno preduzeće sa oko 100 uposlenika, većinom mladih, visokoobrazovanih i ambicioznih kadrova. Radi se o domaćoj kompaniji koja se konstantno razvija u pozitivnom smjeru, ulaže mnogo u kvalitet prizvoda, unapređenje tehnologije, ali i u vizualni identitet firme. 

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face