PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Beko brine za buduće naraštaje

Već sedam godina mi smo najbrže rastući brend u Evropi, gde kupci imaju najviše povjerenja u Beko kada je u pitanju odabir bijele tehnike. To nas čini brendom broj 1 u kategoriji velikih samostojećih kućanskih  uređaja u Evropi. Gledano na svjetskom nivou, mi smo drugi najveći brend bijele tehnike, čiji uređaj se proda svake dvije sekunde u preko 130 zemalja u kojima smo prisutni.

Konstantno težimo unapređenju i razvoju brenda i jačanju zadovoljstva naših korisnika. Tome svjedoči 18 fabrika širom svijeta i 11 centara za istraživanje i razvoj tehnologija sa preko 1,000 stručnjaka, posvećenih kreiranju pametnih riješenja koja Vaš svakodnevni život čine lakšim. 

MOJ SAN

Stalno unapređenje naših proizvoda inspirisano je Vašim željama, potrebama i dosadašnjim iskustvima.  Jer mi smo zvanični partner Vašeg svakog dana.

Beko brine za buduće naraštaje

Kako bi podržali sve mlade bračne parove koji kupuju u Beko shopovima u cjeloj BiH, za sve njih priredjena je  posebnu pogodnost. 

Naime, mladenci će prilikom kupovine u bilo kojem Beko shopu  imati obezbijeđen dodatni popust od 5% uz gotovinski popust od 5%, što ukupno čini 10% popusta.  

Kako bi ostvarili popuste, potreban je samo jedan uslov, a on je:

- da mladenci donesu kopiju vjenčanog lista kao dokaz da su sklopili brak prije maksimalno tri mjeseca,

Cilj ove akcije je da se omogući povoljnija kupovina svim ljudima koji  tek stupaju u brak , te da im se uljepša početak novog života.

U  znak zahvalnosti svim  svojim kupcima,  u   Beko shopovima su pripremljene akcija  u predstojećim mjesecima.  Jedna od njih je da za kupljeni frižider Beko, kupac, nakon registracije svoje kupovine, bude nagrađen  poklon paketom  proizvoda robe široke potrošnje, po  svom odabiru ili vaučerom u vrijednosti do 70,00 KM. 

Kuhajte bez kompromisa na vrhunskih uređajima Beko  i ne brinite o pranju Vašeg posuđa. Idealno je vrijeme da renovirate svoje kuhinju. Kupite dva ili više ugradbenih uređaja,  i ostvarite popust od čak 50% na bilo koju mašinu za suđe. 

Više informacija o aktuelnim akcijama i ponudi u Beko shopovima, možete pogledati na www.omega.ba.

MOJ SAN

face