PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Top 10 načina za upotrebu Nutribulleta

Sve se vrti oko Nutribulleta! Kada dođemo kući, upalimo naše Nutribullete i pripremamo najmaštovitije kombinacije upravo kako bismo Vama olakšali posao.
Anketa koju smo sproveli, otkrila je 10 omiljenih načina za upotrebu Nutribulleta. Nadamo se da će neka od ovih primjena i Vas inspirisati!

1. Voćni, povrtni i kombinovani Nutriblasti



Prvi na listi su naravno Nutriblasti! Savršeni su kako bi Vas na pravi način uveli u svijet Nutribulleta.

2. Supe


Ukoliko imate NutriBullet Rx, odlično. 7-Minutni program zagrijavanja će samo jednim pritikom na dugme napraviti ukusnu i vruću supu..
Ukoliko nemate Rx, ne brinite; dodajte sve sastojke u NutriBullet ili NutriBullet 900 PRO, a zatim, kada se ekstraktuje, ugrijte u mikrovalnoj ili na šporetu.

3. Palačinke ili vafli



Razumijemo Vas, svakome je ponekad potrebno "brdo" ugljikohidrata.U Nutribulletu napravite smjesu, a zatim palačinke dekorišite javorovim sirupom i bobičastim voćem po želji.

4. Jaja i omleti



U Nutribulletu možete smiksati sastojke za omiljeni omlet, ali da li ste znali da u NutriBulletu zaista možete napraviti doručak koji je dobar, ukusan i bogat proteinima?
Omlet ili kajgana u Nutribulletu
Sastojci
½ šolje špinata
½ šolje gljiva
1/4 crvene ili zelene paprike
2 jaja
Uputstva
Razbijte jaja u NutriBullet šolji, mutite oko 3 sekunde. U šolju dodajte povrće. Miksajte dok se ne izjednači. Izlijte smjesu u tavu sa ne ljepljivom površinom(ili blago nauljenu) kada se jedna strana zapeče okrenite na drugu stranu. Servirajte sa tost hljebom.

5. Umaci



U Nutribulletu možete napraviti savršene umake, slatke ili slane odabir je Vaš!


6. Sosovi



Neka svako jelo postane vrhunsko uz savršene sosove. Marinada, pesto, ili zdravi alfredo sos idealni su uz pastu, knedle od tikvica, meso ili povrće.

7. Dresing



Nema potrebe da kupujete skupe preljeve pune šećera, konzervansa ili aditiva. Kada želite jesti omiljene salate, koristite NutriBullet da umutite savršen, prirodan dresing. Za dresing koristite, 3 vrste kvalitetnog ulja, 1 vrstu sirćeta, svježe ili sušeno bilje, zaslađivače po želji, nešto kremasto, sol i biber.

8. Mlijeko od orašastih plodova



"Obično" kjravlje mlijeko gubi na popularnosti kada su Nutriblast napici u pitanju. Sada možete svugdje pronaći mlijeko od badema, kokosa, riže, lješnjaka, mlijeko od sjemenki, ovseno mlijeko..... Zašto kupovati, kada u NutriBulletu možete napraviti svježe, domaće mlijeko?

9. Puter od orašastih plodova


Ukoliko možete napaviti mlijeko, onda svakako probajte napraviti i puter! Predlažemo kikiriki puter, odličan je.

10. Deserti



Kada ste napravili doručak u Nutribulletu,salatu sa dresingom za ručak i pastu sa domaćim sosom za večeru, vrijeme je i za slatkiše, naravno u NutriBullet stilu! U Nutribullet dodajte omiljene sastojke, malo sladoleda i napraite najukusniji desert. Vjerujemo da ćete leći siti i sretni!

face