PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Probali smo za vas: K Plus bosanski sudzuk

K kao kvalitet i to plus!

Robne marke trgovinskih lanaca kod nas su neopravdano na margini ili je bolje reći na dnu spiska prilikom svake veće ili, pak, manje kupovine. Iskreno, to je velika greška.

K kao kvalitet i to plus!

Robne marke trgovinskih lanaca kod nas su neopravdano na margini ili je bolje reći na dnu spiska prilikom svake veće ili, pak, manje kupovine. Iskreno, to je velika greška.

Mnogo bogatiji kupci, recimo oni u Njemačkoj, mjesečno naprave velike uštede upravo kupujući proizvode koji nose oznaku njihovih trgovačkih lanaca, ne plačajući skupa pakovanja i brand name često samo izvikanih proizvođača.

Mi smo naša testiranja ovakvih proizvoda započeli sa jednim kod nas izuzetno popularnim prehrambenim artiklom. Riječ je o bosanskom sudžuku koji nosi oznaku K Plus.

Prije svega reći ćemo da ga za Konzum proizvodi jedan renomirani domaći proizvođač koji svoj proizvod u «originalnom» pakovanju prodaje po znatno višoj cijeni, a po našem skromnom mišljenju ovaj sa oznakom K Plus ima prednost i kada je ukus u pitanju. Naime, doima nam se manje začinjen i slabije se osjeti bijeli luk. Recimo da ima optimalan ukus.


Ono što je za sudžuk jako bitno jeste da se ovojnica veoma lako skida, sudžuk nije pretvrd, ali ni premekan pa da se stišće i deformiše tokom rezanja. Upravo zbog te kompaktnosti, ako ste opremljeni dovoljno oštrim nožem moći ćete je rezati razmjerno tanko da će svi pomisliti kako ste nabavili električni rezač.

Od izuzetne važnosti jeste kvalitet korištene sirovine, uopće nema viška masnoće koja se kada je u pitanju loša sudžuka lijepi za zube, a ako slučajno sendvič nosite na posao ili izlet, za par sati totalno uništi ukus cijelog sendviča. To nije slučaj sa proizvodom K Plus, čim je prerežete ova sudžuka vam pokaže svoju crvenkastu boju i ma koliko se trudili nećete naići na bijele žilice.

Pakovanje K Plus sudžuke je vakumirana folija koja čuva svježinu proizvoda, a i nakon što načnete proizvod možete je držati u originalnom pakovanju. Cijena je izuzetno povoljna, a ovaj proizvod je često i na izuzetno povoljnim akcijama. Konačna ocjena od 1 do 5, po našem mišljenju 4 +.

snizenja.veza.ba

face