PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Probali smo za vas: K Plus bosanski sudzuk

K kao kvalitet i to plus!

Robne marke trgovinskih lanaca kod nas su neopravdano na margini ili je bolje reći na dnu spiska prilikom svake veće ili, pak, manje kupovine. Iskreno, to je velika greška.

K kao kvalitet i to plus!

Robne marke trgovinskih lanaca kod nas su neopravdano na margini ili je bolje reći na dnu spiska prilikom svake veće ili, pak, manje kupovine. Iskreno, to je velika greška.

Mnogo bogatiji kupci, recimo oni u Njemačkoj, mjesečno naprave velike uštede upravo kupujući proizvode koji nose oznaku njihovih trgovačkih lanaca, ne plačajući skupa pakovanja i brand name često samo izvikanih proizvođača.

Mi smo naša testiranja ovakvih proizvoda započeli sa jednim kod nas izuzetno popularnim prehrambenim artiklom. Riječ je o bosanskom sudžuku koji nosi oznaku K Plus.

Prije svega reći ćemo da ga za Konzum proizvodi jedan renomirani domaći proizvođač koji svoj proizvod u «originalnom» pakovanju prodaje po znatno višoj cijeni, a po našem skromnom mišljenju ovaj sa oznakom K Plus ima prednost i kada je ukus u pitanju. Naime, doima nam se manje začinjen i slabije se osjeti bijeli luk. Recimo da ima optimalan ukus.


Ono što je za sudžuk jako bitno jeste da se ovojnica veoma lako skida, sudžuk nije pretvrd, ali ni premekan pa da se stišće i deformiše tokom rezanja. Upravo zbog te kompaktnosti, ako ste opremljeni dovoljno oštrim nožem moći ćete je rezati razmjerno tanko da će svi pomisliti kako ste nabavili električni rezač.

Od izuzetne važnosti jeste kvalitet korištene sirovine, uopće nema viška masnoće koja se kada je u pitanju loša sudžuka lijepi za zube, a ako slučajno sendvič nosite na posao ili izlet, za par sati totalno uništi ukus cijelog sendviča. To nije slučaj sa proizvodom K Plus, čim je prerežete ova sudžuka vam pokaže svoju crvenkastu boju i ma koliko se trudili nećete naići na bijele žilice.

Pakovanje K Plus sudžuke je vakumirana folija koja čuva svježinu proizvoda, a i nakon što načnete proizvod možete je držati u originalnom pakovanju. Cijena je izuzetno povoljna, a ovaj proizvod je često i na izuzetno povoljnim akcijama. Konačna ocjena od 1 do 5, po našem mišljenju 4 +.

snizenja.veza.ba

Zdravlje - Pozitiva - Vijesti

FIS NOVA KOLEKCIJA…
FIS NOVA KOLEKCIJA…
December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face