PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Brand Moj San izmamio osmjehe mališanima

"Najveće bogatstvo u životu ljudskog bića su djeca i dječiji osmjeh", kažu u brandu Moj San. Ova domaća kompanija je ponovno izmamila osmjehe na lica djece i to ovaj put u gradu Kaknju, vrijednom donacijom opreme za potrebe vrtića Mladost. Ovo je deseta donacija sličnog tipa koju je ova kompanija sa velikim srcem realizirala ove godine, i kako kažu, posebno zadovoljstvo predstavlja činjenica da je to urađeno u Kaknju, gradu gdje ova firma egzistira i radi. Do sada su donacije uručene bolnicama i kliničkim centrima širom Bosne i Hercegovine. Izuzetno uspješnu 2016. godinu, simbolično, pred početak nove 2017. godine, brand Moj San završava donacijom madraca, pokrivača, jastuka i jastučnica Javnoj ustanovi vrtić "Mladost" Kakanj što predstavlja svojevrstan poklon ove regionalno poznate kompanije gradu Kaknju. karting sarajevo

 

Imajući u vidu da je sadržaj donacije kompletan set programa za spavanje koji će se koristiti u vrtiću, najviše  koristi će imati djeca, njih 220, koliko ih trenutno pohađa ovu ustanovu. Radi se o proizvodima posebno kreiranim za potrebe ove ustanove koji će zamijeniti postojeće te značajno unaprijediti kvalitet boravka. Svjesni činjenice i velike važnosti koju zdravo spavanje ima pogotovo za ovaj uzrast te u želji da se osoblju ove ustanove olakša i unaprijedi  rad Moj San je ovim gestom pokazao da ima sluha za dešavanja u svojoj lokalnoj zajednici. Vrijednost doniranih setova za spavanje je 5000,00 KM a za svu djecu je obezbjeđen i poklon paketić uz ugodno druženje sa maskotama ovog branda. 

 

Oduševljenje nisu krili niti uposlenici ove ustanove ali niti mališani koji su predstavnike ove kakanjske kompanije počastili stihovima uz ugodan program zahvale. 

 

Lider u proizvodnji sisitema za spavanje u BiH, brand Moj San, ovom lijepom pričom želi zaključiti ovu 2016. godinu uz veliko zadovoljstvo što su bili u prilici izmamiti osmjehe i radost na licima kakanjskih mališana. 

 

www.mojsan.ba

karting sarajevo

karting sarajevo

 

karting sarajevo

karting sarajevokarting sarajevokarting sarajevokarting sarajevokarting sarajevokarting sarajevo

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

June 26, 2020

RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

face