PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Brand Moj San izmamio osmjehe mališanima

"Najveće bogatstvo u životu ljudskog bića su djeca i dječiji osmjeh", kažu u brandu Moj San. Ova domaća kompanija je ponovno izmamila osmjehe na lica djece i to ovaj put u gradu Kaknju, vrijednom donacijom opreme za potrebe vrtića Mladost. Ovo je deseta donacija sličnog tipa koju je ova kompanija sa velikim srcem realizirala ove godine, i kako kažu, posebno zadovoljstvo predstavlja činjenica da je to urađeno u Kaknju, gradu gdje ova firma egzistira i radi. Do sada su donacije uručene bolnicama i kliničkim centrima širom Bosne i Hercegovine. Izuzetno uspješnu 2016. godinu, simbolično, pred početak nove 2017. godine, brand Moj San završava donacijom madraca, pokrivača, jastuka i jastučnica Javnoj ustanovi vrtić "Mladost" Kakanj što predstavlja svojevrstan poklon ove regionalno poznate kompanije gradu Kaknju. karting sarajevo

 

Imajući u vidu da je sadržaj donacije kompletan set programa za spavanje koji će se koristiti u vrtiću, najviše  koristi će imati djeca, njih 220, koliko ih trenutno pohađa ovu ustanovu. Radi se o proizvodima posebno kreiranim za potrebe ove ustanove koji će zamijeniti postojeće te značajno unaprijediti kvalitet boravka. Svjesni činjenice i velike važnosti koju zdravo spavanje ima pogotovo za ovaj uzrast te u želji da se osoblju ove ustanove olakša i unaprijedi  rad Moj San je ovim gestom pokazao da ima sluha za dešavanja u svojoj lokalnoj zajednici. Vrijednost doniranih setova za spavanje je 5000,00 KM a za svu djecu je obezbjeđen i poklon paketić uz ugodno druženje sa maskotama ovog branda. 

 

Oduševljenje nisu krili niti uposlenici ove ustanove ali niti mališani koji su predstavnike ove kakanjske kompanije počastili stihovima uz ugodan program zahvale. 

 

Lider u proizvodnji sisitema za spavanje u BiH, brand Moj San, ovom lijepom pričom želi zaključiti ovu 2016. godinu uz veliko zadovoljstvo što su bili u prilici izmamiti osmjehe i radost na licima kakanjskih mališana. 

 

www.mojsan.ba

karting sarajevo

karting sarajevo

 

karting sarajevo

karting sarajevokarting sarajevokarting sarajevokarting sarajevokarting sarajevokarting sarajevo

face