PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Projektom „Vratile se rode“ domaći trgovački lanac mojMarket daruje porodilje

Drugu godinu domaći trgovački lanac mojMarket realizuje projekat pod nazivom „Vratile se rode“ koji za cilj ima darivanje porodilja i beba nastanjenih na području Banjaluke. Simboličnog naziva, projekat je i simbolično započeo prvim danom proljeća i trajaće do kraja 2018. godine. Uz saradnju sa Klinikom za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske te uz podršku koju su pružili brendovi Violeta i Afrodita, inicijatori projekta očekuju da će obradovati preko 1 200 budućih majki.

Podravka i Vegeta

Projekat je započeo 2016. godine u nešto manjem obimu, dok se ove godine proširio na područje cijele Banjaluke, kao i na mnogo duži period. Ova kompanija učešćem u projektima i donacijama na različite načine posebno brine kako o majkama, tako i o ženama koje su na putu da to postanu te o bebama. S obzirom na to da je trgovački lanac mojMarket prepoznatljiv u Banjoj Luci kao komšijski lanac trgovina, na isti načun su pristupili i realizaciji projekta, sa ciljem da artikli koji se nalaze u poklon paketima roditeljima posluže u prvom periodu nakon dolaska prinove.
Brendovi koji posebno brinu o najmlađoj populaciji, Violeta i Afrodita, dali su podršku projektu „Vratile se rode“ donacijom svojih proizvoda.
Iz trgovačkog lanca mojMarket najavljuju i dodatne aktivnosti u toku trajanja projekta, među kojima će se naći i korisni savjeti za trudnice i majke, a koje će se realizovati uz pomoć škole za trudnice Radosnica iz Banjaluke.

face