PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

BINGO - KAD GLEDAMO SRCEM, BIRAMO DOBRO

 • Počela je nova Bingova praznična kampanja "KAD GLEDAMO SRCEM, BIRAMO DOBRO#. Najveći trgovački lanac u BiH, Bingo d.o.o, započeo je ovogodišnju prazničnu kampanju pod nazivom "Kad gledamo srcem, biramo dobro".

 • MOJ SAN

  Za kampanju je snimljen TV spot koji dodatno pojašanjava ono što se ovim sloganom namjerava reći.
  "Želimo prenijeti poruku svim našim kupcima da se ne opterećuju brzinom kojom nam se praznici približavaju, da ih ne ponese stres praznične kupovine i da samo budu ono što već jesu, a to je - dobri ljudi", kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga Binga.
  U sklopu praznične kampanje, Bingo će organizovati i dobrotvornu akciju u saradnji s udruženjem World Vision pod nazivom „Kad gledamo srcem, darujemo radost djeci“.

  Tokom ove akcije, zabavno-edukativna predstava Klovnologija i mnoštvo novogodišnjih paketića, obradovat će 500 djece u 5 bosansko-hercegovačkih gradova: Kalesija, Doboj, Kakanj, Zvornik i Breza.
  Riječ je o djeci koja inače nemaju mogućnosti prisustvovati ovako radosnim, zabavnim i edukativnim događajima.
  Bingo će, kroz donaciju udruženju World Vision BiH, omogućiti da i ta djeca ove godine osjete prazničnu čaroliju i dobiju razlog za osmijeh.
  Darovnoj akciji "Kad gledamo srcem, darujemo radost djeci" svako od nas može doprinijeti tako što će novogdišnji paketić za svoje najbliže kupiti u Bingu.

  MOJ SAN

  December 06, 2020

  Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

  in Tehnika & IT

  by Super User

  www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

  December 05, 2020

  Recenzija: 12 TWS Airpods

  in Tehnika & IT

  by Super User

  www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

  July 22, 2020

  RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

  in Tehnika & IT

  by Super User

  www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

  June 26, 2020

  RECENZIJA: Black Shark 2

  in Tehnika & IT

  by Super User

  www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

  June 26, 2020

  RECENZIJA: Samsung Galaxy A30s

  in Tehnika & IT

  by Super User

  www.snizenja.baSamsung Galaxy A30 prilično je budžetni telefon - njegov veliki ekran poprilično je impresivan. Lagan je za držanje i prilično tanak, debljine samo 7,7 mm.

  face